02 окт.

На едно дете му е достатъчно да не спи следобед, да е заобиколено с много приятели, да е здраво и родителите винаги да са около него. Това не е измислица, а е част от детски отговори на въпроса „Какво е щастие за вас“, и „За какво мечтаете“. Ако детето е вече първокласник, то за него все още е трудно да се опише с прости думички какво точно е щастието. Същото се отнася и за но-големи деца, но общо взето всички мечтаят да бъдат заедно със семейството си и да се чувстват добре.

Около 5-годишни, децата вече имат ясно изразена мечта какви искат да станат, когато пораснат. Която, разбира се, претърпява редица трансформации с напредване на възрастта. Хубавото е, че все още повечето деца предпочитат игрите на открито, пред това да се забият пред телефона, таблета или компютъра. Особено тези деца, които имат приятели с подобни интереси. Осемгодишно момченце пък не иска въобще да спи, защото така пропуска много неща от живота си.

То иска да е будно цяла нощ, за да не изпуска нито едно събитие от живота. Така то се стреми по свой начин да опознае света. Деветгодишният Пламен пък иска да получава много подаръци, в това число и да има голям ДЪРВЕН КОНСТРУКТОР. 

Детето иска да стане полицай и този подарък ще го зарадва истински.
Седемгодишната Мария пък си пада вече по ГРИМОВЕТЕ и тя много обича да й купуват комплекти, свързване с разкрасяване.

Шестгодишният Стефан обожава да строи кораби и беше на седмото небе, когато му подариха СТРОИТЕЛ ОТ ДЪРВЕНИ БЛОКЧЕТА

Моят син, когато стана на три годинки, обожаваше да си играе с КАРТОНЕНИ КУБЧЕТА ЗА ПОДРЕЖДАНЕ 

Най-важното е децата да имат много приятели, да обичат ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ, да играят заедно на различни весели игри. Ако се чудите как да изненадате вашето дете, братче, сестриче, внуче или племенниче, то заповядайте в ДЕТСКА МЕЧТА. Тук ще намерите голямо разнообразие от неща, за които децата ви мечтаят.

Оставете коментар